Nu är ni nyfikna

Blev en bloggpaus här på lite mer än vecka. Har spenderat en vecka med ett galet underbart gäng nere i Malta och svettats bort var och varannan sekund. Riktigt bra resa måste jag säga och en chans att lära känna nya härliga människor! Ska jag skriva om allt som hänt skulle jag vara tvungen att sitta här hela natten och eftersom jag tillbringade föregående natt på en buss utan sömn är jag inte jättetaggad för att göra det. Här följer några utvalda händelser:
 
  • Vi sjöng på en katolsk gudstjänst och fick applåder.
  • Vi träffade härliga ungdomar som bjöd på många intressanta samtal och guidningar.
  • Vi fick äran att sjunga på två handikappscenter och det berörde alla iblandade.
  • Jag hade brottningsmatch med ett säkerhetsbälte där slutresultatet blev 1-1.
  • Alla i gruppen insåg att vägarna i Malta kanske inte riktigt är anpassad för att köras på. Alls. 
  • Jag svettades så mycket att det såg ut som jag badat var och varannan timme.
  • Jag slog rekordet från förra året och badade dock bara EN gång!
  • Trots en gemensam sökning av hela Gozo hittades inte mina älskade fruktjuicegrisar.
  • Kameror riktades mot min svettiga nuna alldeles för ofta. 
  • Gud var väldigt närvarande och åtminstone jag fick en djupare relation med Honom. 
  • Sist men inte minst: jag brände mig inte. 
 
Jag tog inte med mig kameran eftersom jag ändå inte tycker om att ta kort så här får ni lite bilder från förra året istället. Enjoy!
 
 
Galet vad jag kommer sakna den här gruppen av människor som jag reste med. Tur att de bara bor 45 minuter bort så jag kan komma och våldgästa de någon gång i månaden och se till så de uppför sig. Nu väntar andra äventyr för mig och jag är väldigt laddad inför ett år av nya erfarenheter, nya vänner, ny kunskap och framförallt ett år tillsammans med Gud. 
 
 
Yours sincerely invisiblefrog

Lalalala rubrik

Hej igen allesammans! Nu är jag och Johannes hemma från Karlstad efter en underbar helg med underbara vänner. Har inte tillgång till kamerasladden för tillfället så bilder kommer vi ett senare tillfälle. Och med ett senare tillfälle menar jag typ imån. 
 
Just nu ligger det en pastagratäng i ugnen som Johannes gjort och sedan ska min kladdkaka med marängtäcke (yes du läste rätt, marängtäcke <3) in och gotta sig. Kanske får ni bildbevis imån, beror på hur misslyckad den blev. 
 
Har lite småångest över att ha ätit så mycket onyttigt VARJE dag i flera veckor (no kidding) men tja gjort är gjort liksom. Lika bra att bara stryka ett streck (höhö humor) över det och tänka att jag ska jobba på att bli lite nyttigare efter sommarn. Inte för att gå ner i vikt (ursäkta stöddigheten men min kropp är drop dead gorgeous i mina ögon) utan för att ta hand om insidan och få mer energi. Käkat sallad till lunch två gånger senaste veckan, det chockade kroppen lite kan man säga. Dock dränkte jag skiten med dressing, sallad utan dressing smakar seriöst apa.
 
 
Yours sincerely invisiblefrog
 
 
 
 

Nästa hållplats: Karlstad

Upptäckte nyss att jag lyckats lämna en bläckpenna i väskan med själva spetsen ute så att bläck läckt ut och därefter färgat av sig på ett utav mina favoritlinnen. Jättekul. Verkligen. 
 
Aja shit happens. Om en timme slutar Johannes jobba (han jobbar hemma idag) och då är det snabba puckar att packa in madrass, kuddar, täcke, dammsugare och lite annat smått och gott för att sedan fara iväg till Karlstad! Måste stanna till hemma hos mig och hämta min plånbok bara (KLANT). Min bästa vän Emma och hennes sambo Marcus flyttade nämligen igår och kände för lite sällskap i helgen. Och vem är jag att tacka nej till underbart sällskap och en helg bort från götet? 
 
Jag ser ut som en gödselstack i håret just nu och glömde sminket hemma as well (KLANT) så ni får förnöja ögonen med en bild från juni där jag såg helt okej ut. 
 
 
Eller ja, bortsett från psykoblicken och den sjukt märkliga vinkeln på armen. Shit happens.
 
Yours sincerely invisiblefrog

Awesome day is awesome

Har haft en väldigt härlig dag idag! Först var jag med världens bästa Lina och flummade runt. Älskar att ha vänner som jag kan vara mig själv med, där man får lov att vara lite galen eftersom de är lika galna! Gillar dig tjejen!
 
 
Hittade mina drömmars man men var tvungen att behärska mig. Har ju pojkvän för tusan. Men visst är han vacker?
 
 
Sedan fick jag finbesök av två bustroll i min lite småstökiga lägenhet. De kan ha hetat Cecilia och Matilda men det är bara en vild gissning, säger vi!
 
 
 
Tänkte avsluta med att berätta att jag lyckades glömma min plånbok hemma när jag nu på kvällen åkte till Johannes, så ni inte tror att jag helt plötsligt blivit mindre klantig. Har dessutom ansvar att laga mat idag, det lär bli intressant.
 
Tack till alla fina människor som gjorde den här dagen till något awesome!
 
Yours sincerely invisiblefrog

Vinnare

Min fina vän Elin gissade rätt på vilket land jag åker till nästa vecka och ska därmed få en muffin! (Ni kan väl ignorera mitt klantiga svar till hennes kommentar där jag missuppfattar allt, som vanligt).

Rätt svar var alltså risets hemstad, med andra ord Ris á la Malta (inte Kina)

Grattis Elin, lovar att ha en muffin med mig nästa gång vi ses!

Eftersom jag är lite kort vad gäller bilder på muffins får ni njuta av min pepparkaksgris istället.

 

Yours sincerely invisiblefrog

 


Priset för årets klantigaste människa går till...

Mig. I år går priset för årets klantigaste människa till mig, har jag själv bestämt. Självklart ska ni få en förklaring men med ett varningens ord - det kommer vara en rätt så virrig och stökig text. Känsliga MVG barn i svenska varnas för bristande grammatik, meningsuppbyggnad och fjortisspråk. Äh who am I kidding, jag är ett MVG barn i svenska (för er yngre med nytt betygsystem, B och A barn).
 
Igår var jag stolt över mig själv. Jag var stolt över att jag beslöt mig för en sak och sedan fullföljde den saken. Allting började med att jag skulle hämta en klänning hemma hos Johannes samt dra till köpcentret som ligger en 15-20 minuters promenad från hans lägenhet. (Bara för att klargöra, jag har ett busskort som gäller inom Göteborgs kommun och Johannes bor strax UTANFÖR Göteborgs kommun jag har därför inget färdbevis som gäller i området där han bor). Allting går finemang till en början. Jag hämtar klänningen, passar på att byta väska (ja jag är tjej, vi gillar att äga flera väskor) och traskar sen bredvid min prins och hans cykel in till köpcentret. Får fixat allt jag skulle fixat och hemfärden tar vid. 

Det är nu beslutet jag var (just det, var inte är) stolt över dyker upp. Jag hade nämligen 3 alternativ för att kunna ta mig hem. 
 
  1. Tjuvåka den första biten till Göteborg 
  2. Gå bort till kommungränsen och ta bussen därifrån
  3. Gå en längre sträcka tillsammans med Johannes samt cykel för att sedan ta spårvagn
 
Jag valde nummer tre och alla som känner mig vet att jag avskyr motion och undviker det helst helt och hållet. Därför var det överraskande när jag började lunka på där hela vägen (okej jag klagade och fick lite snålskjuts på Johannes cykel då och då men om vi bortser från det) och jag var väldigt stolt över mig själv. "Det här ska jag minsann blogga om" tänkte jag förnöjt och var sådär lagom stöddig. Tog faktiskt lite mer än en timme!
 
Jag kom så småningom fram till spårvagnshållplatsen och bestämde med prinsen att mötas utanför hemköp där hemma. Väl på spårvagnen inser jag en sak som gjorde att jag inte längre var så vidare stolt över mig själv. Om ni minns så bytte jag ju väska hemma hos Johannes? Jag fick med mig plånbok och annat smått och gott dock varken busskort eller nycklar. Ni kan bara föreställa er känslan i maggropen som infaller sig när man måste ringa upp sin prins och generat meddela att han måste cykla hem och hämta nycklarna och kortet. "Det här ska jag minsann inte alls blogga om" tänkte jag då och var sådär lagom skamsen. (Ha tji på mig för här sitter jag och skriver, minsann!)
 
Så slutar den här historien med att jag satt en timme väntandes på en bänk och Johannes hade väldigt ont i benen. Sedan åt vi fisk. Sprödbakad för den delen. 
 
 
Yours sincerely invisiblefrog
 
 

RSS 2.0