Fingers, prepare yourselves

Som rubriken indikerar har jag börjat lära mig spela gitarr (vad trodde du din snuskhummer?)! Än så länge kan jag ta ett E ackord och på hundrande försöket klarat ett C ackord. Har redan ont i fingertopparna så räknar med en finfin förhårdning där nästa vecka. Vad offrar man inte för att kunna skriva barnsliga musikallåtar. Har världens megaidé på gång men det är lite hysch hysch på det tills jag fattat det här med musik. Räkna med ett avslöjande runt 2030 med andra ord. Äsch vi säger 2029 så låter det coolare. 
 
 
 
Den barnsliga musikstilen har jag uppenbarligen redan. Foxy Lady, grr! 
 
Titta till höger om bilden. A wild Emma appears! Dags att ta fram mina pokémonbollar. Den här gången kommer du inte undan...
 
Yours sincerely invisiblefrog

Update toffifeeasken

Översta lagret är snart uppätet.
 
 
 
Mission failed. 
 
 
 
Nu är det seriöst pinsamt. 
 
 
Åt i alla fall inte allt på en gång. Delade upp det på tre dagar. Ehe. Kan ha varit två. 
 
 
Yours sincerely invisiblefrog

Elva sommardrömmar och en bränd macka

Vad jag vill göra i sommar. 
 
  1. Börja lära mig spela gitarr - även om jag misstänker att jag kommer ge upp efter 10 minuter och gnälla på Johannes om att mina fingrar gör ont. 

  2. Försöka uppdatera mitt pianospelande - det håller inte i längden att jag kan spela Idas sommarvisa och blunda samtidigt, kidsen blir inte impade längre.

  3. Plugga i mina matteböcker som jag köpte när jag gick på Chalmers - matte är ändå något jag verkligen älskar och min hjärna behöver lite starkare träningspass än fjortisbloggar. 

     


  4. Åka iväg på minisemester med Johannes - Statoilmacken i Rimforsa eller tivoli i Köpenhamn, det spelar ingen roll var vi hamnar eller hur låg budget jag har så länge jag är med honom. Och hans plånbok. Men mest honom. 


     
  5. Skriva mer - dikter, noveller, låttexter you name it. Snapsvisor? Tja varför inte. 

  6. Sjunga mer och högre i duschen - bara för att jag kan. 

  7. Läsa mer - jag tror jag har fyra, fem påbörjade böcker ståendes i min bokhylla med sloknade bokmärken i. Stackarna behöver ju få lite chokladiga fingeravtryck! 

  8. Vara awesome - åå vänta lite det har jag redan fullbordat, check [x]. 


     
     


  9. Rensa garderoben - hittade 7 år gamla kläder där inne som bara samlar skrynklor och damm och därför behöver det göras en seriös gallring. Beror inte alls på att jag vill shoppa. Inte alls.

  10. Blogga mer - eftersom tre härliga människor suktar efter mina inlägg (seriöst ni borde skaffa er ett liv). (Nej gör inte det förresten, då har jag inga läsare kvar). Puss på er hjärtegull <3 

  11. Sluta klämma ut finnar, "finnliknande"-saker och porer - hade en liten kulle på hakan och nu har jag planeten mars. Blodigt värre. 

     
 
Pfft, jag vet att ni också klämt eller fortfarande klämmer på kroppens blemmor. Mig kan ni inte lura. Vet inte hur det är hos er men hos mig ligger det i blodet eftersom jag har finnar i släkten (Göteborgshumor deluxe). Nej men seriöst min mormor var faktiskt finne. Dock klämde jag aldrig på henne. Fast nog petade jag på henne då och då. 
 
Min handledare på jobbet skulle förresten göra en varm macka i micron idag. Det gick sådär. 
 
 
Jag satt brevid micron och skrev namnlappar. Inte kan de begära att jag ska kunna göra två saker samtidigt! Sen var det kul att höra det fräsa. Väldigt kul till och med. 
 
Yours sincerely invisiblefrog
 

De gör det svårt för mig

Igår, efter jag tryckt i mig diverse saker som inte riktigt klassas som mat p.g.a. en för hög sockerhalt och ja avsaknad av allt annat i princip, så sa jag till mig själv att inga sötsaker åker ner i halsen på veckodagar. Det gick rätt bra fram till att klockan blev ett. För då kom jag till jobbet och fick den här av min diakon. För jag har samlat vuxenpoäng hos henne under året. 
 
 
"Det är okej", tänkte jag, "jag sparar den till helgen". 
 
Sen gav de på fritids mig den här:
 
 
OCH en påse gélehallon. Jag menar... come on! 
 
Åt halva påsen och halva asken Noblesse (resterna fick Johannes). Upps. Så nu ska toffifeeasken sparas till helgen. Annars är det seriöst pinsamt. 
 
 
 
 
Yours sincerely invisiblefrog
 
 

Ojoj

Hur mår mina dammråttor? Själv har jag klippt och färgat håret samt skaffat en smärtsam piercing. 
 
 
 
Livet är så kul ibland. På det värsta stället hittade jag en lika knäpp och underbar person som mig själv! Världens finaste Lisa, http://daintys.blogg.se/, hoppas du fortsätter förgylla mina dagar tills vi båda sitter på ett hem med grått hår, hängpattar och rynkiga tatueringar på kroppen! Åtminstone så länge som möjligt (typ sådär 80 år till). Puss på dig mommygirl! 
 
<3
 

Bilden är väldigt tjuvaktigt snodd från hennes blogg. En blogg som förresten är awesome. Läs!
 
 
 
 
Yours sincerely invisiblefrog

RSS 2.0