Bloggpaus

Jag kommer ha en bloggpaus på obestämd tid. Anledningen är ingenting världen behöver veta. Kommer sakna bloggen men det blir bäst såhär. Har förresten varit på konfaläger och det är därför jag vart borta innan. 
 
 
Hörs någon gång i framtiden mina grodyngel. 
 
Yours sincerely invisiblefrog

Jag är så HET

Idag har det varit varmt. RIKTIGT varmt. Lite sådär varför i hela friden hade jag svarta jeans och tjocktröja varmt. Svettades floder på spårvagnen imorse (eller ja, vid lunchtid) och trodde jag skulle avlida av värmeslag. Helt plötsligt fick jag världens sug efter snö. 
 
Tills jag återhämtat mig och återgått till normal kroppstemperatur kan ni få roa er med lite bilder från i lördags då familjen firade mig. 
 
 
Jag ser seriöst maskulin ut med håret uppsatt?! Nice. Älskade storasyster kom hem från Stockholm bara för att fira mig! Världens bästa! Älskar dig <3
 
Försökte precis svalka mig genom att klunka den här skiten:
 
 
Hallå kräkreflex. 
 
Yours sincerely invisiblefrog

Småvirr

För mycket händer i min hjärna just nu. Tankar inför läger, hösten och livet i största allmänhet. Hur man i ena sekunden knappt kan andas i lycka och tacksamhet för livet för att i nästa ligga i fosterställning och göra som när man var liten. Blunda. För när man blundade syntes man inte. Då kunde inget ont nå en. Nu är jag vuxen och jobbiga saker försvinner inte bara för att jag blundar. Det jobbiga är kanske inte synligt för mig när jag stänger ögonlocken men jag är lika synlig som innan. Det jobbiga kommer fortsätta peta på mig tills jag öppnar ögonen, tar itu med det och sedan skickar det till neptunus. 
 
Sen finns det naturgodis som löser det mesta. Man kan bara inte vara på dåligt humör med en påse bredvid sig. I varje fall inte jag. Bjuder på två egopics från veckan som gått. 
 
 
Sitter förresten och skriver på något som kanske kan bli en låt. Spännande. 
 
Yours sincerely invisiblefrog

Musikal

Idag är stunden inne. Klockan 15:00 börjar familjegudstjänsten innehållande musikalen som min barnkör ska framföra. Pirrigt! Lovar att ta kort på min sjukt snygga fågel som är med i rekvisitan. Ytterst viktig del i musikalen, min fågel alltså. Skådespelarna och musikerna är väl bra de med men ingen slår min fågel! Den har till och med en liten gren som den sitter på. Stolt eller vad?
 
 
 
Yours sincerely invisiblefrog

Wtf?

 
Jag har liksom vant mig vid att ha typ fyra läsare. Loggade precis in och har haft 22 besökare idag. What? Har jag missat något? Roligt så klart men blev så paff. Är du ny här så hjärtligt välkommen! Ni andra säger jag bara what's up till, för då verkar jag coolare än jag är. 
 
Firat födelsedag hemma hos familjen idag, bilder kommer när min pojkvän låter mig låna datorn. Tårta, fruktsallad, grädde, glass och hundpussar. Fick en ny mobiltelefon vilket var välbehövligt med tanke på att jag blivit mobbad av fritidsbarnen på jobbet för min lilla tegelsten. Sedan blev det ett förbaskat flängande runt halva götet för att ge skjuts åt mina fina syskon och nu har jag landat framför "är du smartare än en femteklassare". Bästa på hela SVT!
 
 
Jag har dessutom köpt mina älsklingschips från min barndom! Så här glad har jag inte varit sen jag första gången smakade på marabou saltlakrits. 
 
 
Dagens fundering: vad skulle hända om Pinocchio sa "nu kommer min näsa växa"?
 
Yours sincerely invisiblefrog

Buhu buhu

Vaknade inatt av magontet från helvetet och har tillbringat dagen i sängen och gjort tappra försök att få i mig någon sorts näring och behålla det. Tror jag har feber med, buhu. Nu mår jag illa och har samtidigt världens sug efter naturgodis. Min kropp är seriöst schizo eller något. Söta saker och illamående matchar väl ändå inte? De skulle gå på världens sämsta spy dejt liksom. 
 
En nice sak var att Johannes gav mig present igår och jag har som den tappra bloggare jag är lyckats ta kort på det! Riktigt oglamourösa kort men liksom tjena, inte direkt orkat duscha idag. Ni får stå ut.
 
 
Visst var det fina  smycken? Älskar dem! Tack Johannes <3
 
Yours sincerely invisiblefrog

Birthdayfrog

21 år alltså. Snacka om tråkig ålder. Hipp hipp hurra för mig ändå! 
 
 
Idag blir det jobb 9-22. Love it! Konfakort ska tas, bebisar ska kramas och fritidsbarn ska spelas kort med! 
 
Say grattis för sjutton gubbar!
 
Yours sincerely invisiblefrog

Sämsta beslutet idag

Såhär i efterhand kan jag stå för att det inte var det smartaste att kolla på Hellraiser när man är lättskrämd. Ska kolla massa klipp med galenskaparna nu och tänka på regnbågsfärgade cupcakes. 
 
 
Eller på den här efterrätten. Mmmmmmmmmmm *dreggel*.
 
Yours sincerely invisiblefrog

RSS 2.0