Det här händer bara inte

Var på vårdcentralen i måndags för att kontrollera att jag inte pajat något i kroppen. Mina värden var bra och under veckan började jag få tillbaka energin.
 
Vad händer då inte idag? Vaknar med feber som nu inte vill sluta stiga. Alltså är jag sjuk IGEN med ett annat virus. Det är inte mänskligt att bli sjuk två gånger på en vecka. 
 
 
Jag tänker vara skitförbannad nu. Sura, hosta, och sura lite till. Jag vill ju jobba för i hel... åååååååååå.
 
Btw: puss på dig emma din rumpnisse <3
 
Yours sincerely invisiblefrog

Känner sig död

Jag minns en tid när jag hade något som heter energi - jag tror det var i tisdags. 
 
Jag minns en tid när jag kunde gå hela vägen till hemköp utan att stanna på grund av hjärtklappning - förra veckan. 
 
Jag minns en tid där jag inte behövde fundera på att åka in till vårdcentralen - alla dagar mellan körtelfebern år 2010 och idag. 
 
 
 
Jag minns en tid när jag log och hade hatt på huvudet - på bilden (daaah).
 
Nej men seriöst, börjar blir förbaskat arg på det här. Trots att jag tvingat i mig mat, godis (socker liksom, hallå) och vatten så vill inte min kropp samarbeta. Inte ens efter den första riktiga natten med sömn (hela 9 timmar) vill den vara med i matchen igen. Tänker sura hela dagen nu. 
 
Sura. Kanske åka till vårdcentralen. Ångra mig i dörröppningen. Åka hem och sura lite till. Åka tillbaks. Bli stucken av hemska nålar. Må bra. Jobba imån. 
 
Extremt mycket kanske på "åka tillbaks" dock. Jag är rätt bra på att sura. 
 
Yours sincerely invisiblefrog

Tiiiiiiiiiiiired (not tires, I don't even have a car)

Trött. Så oerhört trött. Kan jag sova? Nej. Knappt sovit under hela veckan så får inte tillbaka den förbannade energin. Blir snart galen. 
 
 
Jag vet min mjukisdräkt jag fick i julklapp är galet snygg. Man ser ut som en tomtenisse i den. Och gosig är den. 
 
Johannes kommer ikväll så ska be honom handla på vägen (att gå hela vägen till hemköp känns som att bestiga mount everest ungefär) så att jag kan få in något att äta i det här hemmet. Måste bli återställd innan måndag och jobbet. Måste. Saknar mina fritidsbarn ju. 
 
Därför har jag ett meddelande till min kropp just nu. Fuck you. 
 
 
För att balansera detta ansiktslösa klagoinlägg bjuder jag er på den här:
 
 
Yours sincerely invisiblefrog

En bäst och värst vecka på samma gång

Hejsan hoppsan. Kom hem från volontärkurs (mån-fre) för några timmar sen med blandade känslor. Sjukt mycket skratt, gemenskap och glädje som för min del sedan spårade ut i feber, ingen energi och att skämma ut sig. Åt både choklad och kakor i veckan förresten så operation hälsosam frog är nu officiellt failad. 
 
Sitter just nu och funderar på om jag kommer orka gå ner och köpa mat, om jag kommer orka ÄTA och framför allt om jag kommer orka jobba på måndag (vilket jag verkligen vill). Orkar egentligen inte sitta här och skriva heller så slänger in en sjuuuuuuuuuuukt (hehe ordvits där) vacker egobild från när fina Emma var här och däckar sen i soffan igen. 
 
 
Sänder ett särskilt tack och tanke till några personer som hjälpte mig igenom en väldigt jobbig kväll igår. Ni är guld värda <3
 
Yours sincerely invisiblefrog

Operation healthy frog - FAILED

Eller nej okej jag har inte misslyckats. ÄN. Men jag hittade pepparkakor i skåpet så tänkte liksom förvarna er. Tänker dessutom förmodligen äta choklad i veckan. För det där som bara händer brudar en gång i månaden är på gång.
 
 
Alla som tycker jag är dålig eller ger upp för lätt kan kiss my...:
 
 
 
Har ni tråkigt kan ni ju satsa pengar på att jag klarar mig veckan ut i alla fall. Oddsen är inte så stora men vem gillar inte att leva farligt ibland. Living on the edge oyeah. Är lite för mätt av äcklig kycklingbaguette (SLUTA LÄGG ANANAS I CURRYRÖRAN) för att trycka i mig kakorna här och nu, men vem vet hur kvällen fortskrider.
 
Stod ändå emot helt galet väldoftande kyrkfika förut faktiskt. Något att vara stolt över. 
 
Yours sincerely invisiblefrog

Vem kunde ha anat

Varför har jag aldrig testat havregrynsgröt med äppelmos innan? Det var fest i min mun förut. God morgon världen, jag har hittat min favorit frukost efter 20 års sökande. Man hade kunnat tro att mina översockrade flingor eller bakisfrukostar i form av chips skulle stå högst på listan men tji fick jag. Mättande och syrlig men ändå söt. Kunde inte få en bättre start den här morgonen.
 
Eller okej, jag gick upp någon gång runt 13 så morgon kanske det inte riktigt är fortfarande. Men alla vet väl att det är frukoststunden som bestämmer när det är morgon. En gång var det morgon klockan 18, men då hade jag i.o.f. körtelfeber och mådde illa av all föda som existerar. Kan fortfarande inte äta cream cheese chips. 
 
 
Hittade ingen vanlig (ej lågkalori) från Önos i affären och ville ogärna ha ett annat märke så lågkalori it is. Den var förbaskat god i vilket fall som helst. 
 
Vad ska man hitta på idag då? Tänkte spela Harry Potter på datorn. Ja jag är så lame. Once you go nerd you never return. 
 
Yours sincerely invisiblefrog

Det är ju portion nummer två som är godast

Var galet mycket dimma ute när jag tog min promenad vilket resulterade i att jag, allt för många gånger för att anses okej, blev rädd för träd som såg ut som läskiga typer. Försökte ta kort med. Funderade på om det var min kamera som sög eller om det var jag som var en värdelös fotograf efter den här bilden. 
 
 
Insåg att det var jag som är sämst som fotograf, stängde av blixten och resultatet blev näst sämst. 
 
 
När det inte är dimma ser man asmycket av Göteborg härifrån. Tror jag. Eller så ser man mer skog. Jag kan inte hålla reda på allt.
 
Gjorde nyss middag. Vill ni se? Klart ni vill. Det är väl ändå anledningen till att man läser bloggar - matbilderna. Så är det för mig åtminstone. 
 
 
Redan inne på portion nummer två av korvstroganoffen. Inte mitt fel att min simpla sallad tog över halva tallriken och därmed krympte den övriga maten. Sådeså. Älskade sås. Men jag sket i morötterna. Orka skala.
 
Har förresten packat klart inför kursen och med lite våld går det faktiskt att stänga blixtlåset på väskan. Lite småstolt sådär. 
 
Yours sincerely invisiblefrog

Operation healthy frog (eller ja, nåt liknande)

Insåg att jag majoriteten av tiden i Linköping och Stockholm levt på skräpmat, godis och chips. Känner mig seg som attan och kroppen tog lite stryk (tjenare magont) av denna ensidiga diet. Därför ska jag utmana mig själv och försöka chocka kroppen genom att undvika sötsaker, godis och chips ett tag. Hur länge är rätt oväsentligt, tänker inte ha någon form av förbud, men kan bli intressant och se om jag kan klara det i mer än en dag. Är en rätt sockerberoende människa (jag skämtar inte, sockrade kalaspuffar när jag var liten... och hade sylt i samtidigt...ehe) så ha inte för stora förhoppningar.
 
Ja jag vet, dubbelmoral. Jag som alltid stått för att äta vad du vill när du vill, men fick ett litet uppvaknande av programmet "kan du slå en pensionär?" på svt. Även om jag inte har några problem med vikten eller mitt utseende så vill jag att insidan ska må bra och att jag får ett långt liv. 
 
 
Ska strax iväg och ta en promenad i skogen nu när all förbannad is äntligen är borta (åtminstone för stunden). Sen måste jag börja organisera vad sjutton man behöver ha med sig för att överleva i klädväg under fem dagar med volontärer där lite vad som helst kan hända. Ska förbi affären sen och kanske köpa morötter som ska rivas till middagen. 
 
Ska äta de utan socker på. Lovar.
 
(Ni tror att jag skämtar men min familj kan vittna om att jag hade socker på mina morötter ända tills jag blev 15-16). 
 
Yours sincerely invisiblefrog
 
 

Big nose in the house

Jag är en värdelös bloggare jag vet. Fnns det inte något pris för det? "Sveriges sämsta bloggare med stora näsor", hade ju vart asnice.
 
Jag vill också vinna pris någon gång. Som den där gången på studenten när jag var nominerad till ett stipendie och inte vann, det är liksom storyn av mitt liv. Never number one, always in the background. Lite småsurt petandes på mina naglar medan jag muttrar meningar som "nedrans rövhatt" och "det är för att jag har en stor näsa eller hur din söndersminkade perfektionist jänta". 
 
Egentligen är det tur att jag aldrig vinner. Någon måste ju offra sig för att ni andra ska kunna bli ettor. 
 
 
You are very much welcome. 
 
Jag är i vilket fall som helst hemma från mitt äventyr i Rimforsa och i Stockholm och är väldigt glad att få träffa mina älskade spårvagnar igen. Götet i mitt hjärta alltså. Pappa ska sova här inatt och gav mig just en MEGA portion potatigratäng och köttbullar. Hehe dreggel. Ska köra en stortvätt imån och sedan börja packa om väskan inför kursen nästa vecka. Så himla taggad.
 
Not. 
 
Hoppas er nyårsafton blev lugn och att bakfyllan blev nådig (helst obefintlig).
 
Yours sincerely invisiblefrog

RSS 2.0