Det är ju så salt och krämigt

Hallå eller? Har ni de' gött änna? Gött mos! Själv har jag träffat på massa härliga tjommar, vissa i min svale och vissa på bussen när man ropat "flö dig änna!". 
 
Nu när jag har klarlagt att jag är en sann Göteborgare i själen, även om jag inte tycker om fisk, så kan vi gå vidare med livet. 
 
Jag älskar skolan. Jag älskar min basgrupp. Jag älskar sås. Men framförallt älskar jag min nya klänning. Den är fabulous. 
 
 
 
Själv är jag inte lika fabulous, men man försöker ju. 
 
 
Nu när jag tänker på det så kanske sås förtjänar en delad förstaplats med klänningen. För alltså... sås.... *dreggelsound á la Homer Simpsons*... så salt och krämigt. If you know what I mean.


 
Yours sincerely invisiblefrog

Nämensåatteeh

Jag minns seriöst inte att jag tagit den här bilden. 
 
 
Jag vet vad ni tänker. Är det inte så jag alltid ser ut? Jag håller inte med er faktiskt! 
 
Sådär snygg brukar jag sällan vara. Hot stuff!
 
Yours sincerely invisiblefrog

Too late for apologies

Vi skippar ursäkten om att jag varit frånvarande. Så, bra. 
 
Tjenare tjenare! Vad har ni för er nuförtiden? Plugg? Jobb? Resor? Arbetslöshet filosoferar över vår hemska värld? Själv sitter jag och försöker att skriva en läslogg. Har insett att det är mycket smartare att skriva under tiden man läser och inte vänta till efter man läst klart. På universitet måste man nämligen kunna hänvisa till sidorna i boken, ehe upps. Bläddrar så mycket att mina fingrar börjar göra ont.
 
Men inte låter jag det hejda mig från att kika in här och bjuda på en yrvaken morgonfrissa!
 
 
Trivs bra på utbildningen. Lärare i fritidshem samt låg- och mellanstadielärare i musik. Alltså det sista vet jag inte hur det kommer bli med tanke på att resten av klassen är såna där estetare (musikaliska genier alltså) och jag... ja jag är ju lite som jag är. Idas sommarvisa dock, den kommer ungarna få lyssna på tills de storknar!
 
Nu måste jag återgå till plugget. Längesen jag skrev den meningen. Good to be home. 
 
 
På återseende mina kära grodyngel!
 
Yours sincerely invisiblefrog
 
 

RSS 2.0