Tycker inte det minsta synd om portföljen

Tänkte bara kika in för att meddela att jag lyckas med konststycket att få en SVINTUNG portfölj rätt i huvudet. Just nu är det en lång väntan för att se om huvudvärken och illamåendet ska öka eller (förhoppningsvis) försvinna. Är lite sådär småslö i huvudet som jag brukar bli efter att jag druckit alkohol vilket inte alls är roligt när man vill göra något produktivt med sin lediga dag. 
 
 
 
Så nu har jag gnällt så det räcker i en månad, nu blir det att ligga och sova resten av dagen.
 
 
 
Efter att jag ätit lite popcorn. Viktigt med näring faktiskt. 
 
 
Yours sincerely invisiblefrog

I förkylningens förlovade land

Sitter med min snoriga näsa och slemmiga hals och läser skräckartiklar om hur man kan få permanent nästäppa om man överanvänder nässpray. Minns inte ens hur många dagar i sträck jag använt denna mirakelspray för att kunna njuta av den där essentiella saken som kallas "luft", men säkert mer än 10. Borde jag bli orolig? 
 
Är så galet sugen på mat men orkar inte gå ner till affären i mina rosa mjukisbyxor och i min gröna kemitröja för att köpa grejer. Borde väl i och för sig klä på mig riktiga kläder snart. Måste städa lägenheten, diska, småpacka inför kommande konfaläger och åka hem till grodprinsen. Han har lovat mig chips med dipp ikväll och det ska banne mig uppfyllas! 
 
Så här såg jag ut igår förresten. Nästan modeaktigt. Jag kan om jag vill. Bara det att jag inte vill så ofta. 
 
 
Tills dess vi hörs igen önskar jag er en snorfri framtid. 
 
Yours sincerely invisiblefrog
 
 

Ehe, sorry

Sorry som sagt för min frånvaro. I'm alive, I promise. Varit väldigt sjuk. Blivit frisk och jobbat som en dåre, för att nu vara förkyld igen. Blir smått tokig på mitt immunförsvar. Tre sjukdomar på en månad är INTE okej. Inte någonstans.
 
I alla fall har jag funnit min stora kärlek i Chai Latte och faktiskt shoppat. Jag vet, är i chock jag med. En sjukt snygg tröja för endast 99 kr (!), ett par enkla svarta jeans, ett par sjukt snygga klackskor som jag knappt kan gå i för 99 kr (!!) och ett par ännu snyggare klackskor som jag kan gå i (fast de är istället lite för stora) för 399 kr (!!!). De sistnämnda hade kostat runt 1099 kronor innan så jag är nöjd. Mycket nöjd. REA <3



Jag har rosa mjukisar och nytvättat (ofixat) hår ibland. Deal with it. 

Världens sämsta fotograf insåg att hon inte bryr sig om hur ett par byxor ser ut på bild. Deal with it. 
 
 
 
Min syster bor för tillfället i Stockholm och har precis fått jobb som kock i Gamla Stan (YAAAY!). Därför ärar jag henne genom att meddela följande: klänningen du lämnade kvar är för liten för mig. Du är mindre än din lillasyster. Alltså är jag från och med nu storasyster till dig :D Deal with it <3 


Så vacker. Men så freaking tiny. 


Jaha... hänt nåt mer spännande i mitt liv? Förutom panik över vad jag ska göra till hösten (GAAAH) så har jag lekt vuxen och testat ett vin.
 
 
Sen insåg jag att det var mousserat samt supersötsliskigt och kände mig barnslig igen. Alkoholen på 12 % kickade igång och barnsligheten nådde nya höjder. Efter noga överväganden hällde jag ut sötslisket i vasken och  kom till insikt att till och med jag kan tycka saker smakar för sött. Och för alkoholigt. Usch.
 
Just det, fick choklad första dagen tillbaka på jobbet! Försenad julklapp. Jag klagade inte. 

 
Men jag måste erkänna att jag fick en liten adrenalinkick varje gång jag skulle smaka en. Visste inte att choklad kunde smaka så mycket mer än... choklad?! Positivt och negativt menat. 

Nu tänker jag snora ner min pojkvän och sen sova. 
 
Yours sincerely invisiblefrog
 
 
 

RSS 2.0