Dagens fundering

Varför blåser man på händerna när de är kalla för att värma dem när man blåser på varm mat för att kyla den? 
 
Hmmmm...
 
Finns säkert något lätt svar som jag efter ett år på Kemiteknik på Chalmers borde kunna men hallå... det finns ju en anledning till att jag hoppade av! 
 
En pepparkaka (behöver göra slut på skiten) till den som ger mig svar. Helst rätt svar men vem är jag att vara kräsen. 
 
Yours sincerely invisiblefrog

Alltså, typ, hej.

Tjenixen. Sitter hemma i Göteborg och försöker klura ut vad jag ska packa. Åker till Johannes i Linköping i helgen och på måndag drar vi vidare till Stockholm och skålar in det nya året. Sedan ska jag chilla nån dag i Linköping, panikåka bussen hem och galet stressad tvätta och packa om inför fem dagars kurs med de andra volontärerna. Vad gör man inte för att få en nyårskyss av något som inte har fyra ben, morrhår och svans. 
 
Här är lite bilder. Sjukt nice. Nästan. Summering av julafton. 
 
 
Kom hem i lördags och skulle bädda sängen efter order av mamma. Möts av de här två.
 
 
Bad de vänligt att flytta sina rövar. Fick laserblicken och "jag är för söt för att flytta på mig"-blicken. 
 
 
Imponerades lite smått över Cecilias julklapp till sin kille. 
 
 
Fick kameran snodd av syster yster. 
 
 
Klämde på andras paket. Hehe. (Ha inte så dirty minds!)
 
 
Rev ner skitplastgranen. 
 
 
Blev skrämd från vettet av de här två. 
 
 
Romantisk julklapp från pojkvännen. 
 
Hängde lite i kyrkan, käkade mat och godis och checkade in en galen anka utan byxor vid tre tiden. Det var väl ungefär allt jag gjorde under julen. Så nu vet ni det.
 
Yours sincerely invisiblefrog
 
 

B-day of Christ

Gratulerar Jesus på födelsedagen.
 
 
Till er andra - GOD JUL!
 
 
Är hemma hos familjen och chillar med ingen förväntan alls på Kalle Anka. Känns lite som att det är tisdag i juni. Noll julkänsla men tänker minsann njuta av maten ändå. 
 
Yours sincerely invisiblefrog

Bön om mod att falla i nåd

"Jesus help me believe that I am someone worth dying for." - MikesChair
 
 
Gud hjälp mig släppa taget
Hjälp mig att falla
Falla så jag hamnar hos Dig
 
Falla i Din famn
Och låta Dig bära
Gud hjälp mig närmare Dig
 
Låt inte världen få styra mitt liv
Låt inte pengar bli det som är rikt
Låt inte makten och äran få bli
Bli något som ger mig värme och frid
 
Visa mig vägen för det som är rätt
Lär mig att vandra bredvid Dig tätt
Ha tålamod med mig, jag snubblar ibland
Finns kvar vid min sida, Gud ge mig Din hand.
 
Finns kvar vid min sida, Gud ge mig Din hand
 
/ Mia Lejon 19/12 - 2012
 
Yours sincerely invisiblefrog

Through the years - part three

Nu kör vi del nummer tre. Vad hände egentligen under året som kom?
 
2009, 2010 - tvåan
 
Förstod ÄNTLIGEN mig på det där med hår. Började med klippning, fortsatte med färgning, lekte med plattång och testade kort frisyr. Började tycka att jag såg helt okej ut och tog ett eget beslut att bli lite av en ensamvarg. Tog plugget på största allvar, vilket lönade sig i slutändan kan jag väl avslöja. Bästa ämnet - matte c och d. Sämsta - äckliga gymnastikskiten som egentligen går ut på att få folk som inte är de mest fysiska att må så dåligt att de hellre dör än springer det där jävla 2 km testet på tid igen. 
 
 
Hann skaffa glasögon innan hårfärgning (efter att ha suttit längst fram i klassrummet och ändå inte sett vad det stod på tavlan) och tog den stiliga färgen röd. Budget glasögon som ofta gick sönder så att glaset trillade ut men jag älskade de ändå. Åkte på ett väldigt känslosamt läger till Berghem med kyrkan och blev fadder i Stora Höga. Begav mig senare på konfirmandläger där Calle gav mig sin mobil med uppmaningen att rita något, varvid jag får prestationsångest och målar det jag ritat mest sen första klass. Bokstäverna i mitt korta men fina namn. 
 
 
Blev tack vare snyggingen ovanför beroende av Twilight och självklart var vi inte sena med att se filmerna på bio när de kom ut. Har tagit mig ur twilight besattheten nu. Alla fjortisar som blev kåta på Pattinson efter att första filmen släpptes, utan att ens ha rört boken, gick mig så nådigt på nerverna att jag tog avstånd från allt som hade med twilight att göra. Var dock fortfarande hemligt kär i min version av bokens Edward.
 
 
(Ja ni får leva med att de där förbannade gröna fyrkantsjäklarna kom med på bild, jag lovar er att det finns värre saker i livet. Typ hemorrojder.)
 
Gick på min första nyårsfest där värden låg och spydde/däckade på toaletten vid åtta på kvällen. Helmys var det i alla fall, även om det slutade med att jag somnade på någons säng. Minns att jag också lyckades välta ut min cider över hela golvet i köket när jag skulle göra armhävningar. Smidig som vanligt. 
 
 
Lägger bara in en påminnelse att det faktiskt förekom skola också. Vad är snyggare än en groda i labbrock förresten? Nej just det. Ingenting. Egoboost.
 
 
Så var det ju det här med klänningen från Gina Tricot också. Min mamma lyckades faktiskt få en klänning helt gratis där (visserligen inte speciellt snygg). Mamma köpte ett gäng kläder på Gina och när hon skulle betala missade kassörskan att knappa in jeansklänningen, så det kom inte med på kvittot. När mamma upptäckte misstaget hemma (efter att vi provat den och inte velat ha den och hon letade rätt på kvittot för att kunna lämna tillbaka den) gick det minsann inte för sig att lämna tillbaka klänningen - eftersom den inte fanns på kvittot. Jahopp, skyll er själva då tänkte jag och hängde den i min garderob. 
 
 
Upptäckte att någonting som heter eyeliner existerar och went totally emo då och då. Eller ja, blandning av fjortisemo kanske eftersom 90 % av bilderna togs i badrummet. 
 
 
Den andra maj 2010 fyllde denna groda 18 och räknades inte längre som ett barn. Det hindrade inte mig från att bli stormförtjust i min björn-nyckelring med polotröja och älskade lilla Bojje var med mig var jag än gick i skolan. Ja, även på toa. Men då satte jag honom på handfatet och vände hans huvud mot dörren. Lite integritet har jag faktiskt, någonstans djupt inne. 
 
 
Det var allt mitt ekoöra orkade med idag (sjuuuuukt trött) så jag önskar er god natt. Ni fortsätter väl hålla utkik efter del fyra va? Det vet väl alla att de smarriga bitarna kommer i fjärde delen av saker. Fjärde chokladbiten smälter alltid i munnen, i breaking dawn har de äntligen äh... äh... rajtan tajtan och mitt beloved kylskåp ligger ca fyra meter bort från där jag sitter just nu.
 
Yours sincerely invisiblefrog


Eko

Hej alla hörande människor, jag har precis joinat eran skara. 
 
Nästan i alla fall. Träffade en väldigt lugn och trevlig läkare som försökte sitt bästa för att minimera smärtan men det gjorde ändå sjukt ont när han spolade (eller ja... dammsög) mina öron (tänk dig att någon tar något vasst och kör rätt in i örat på dig - den smärtan). Hade tydligen riktigt mycket öronvax, ehe. Nu när jag hör igen hör jag dock inte normalt, utan det är som att jag hör FÖR bra. Det ekar något otroligt och minsta ljud kan bli olidligt (en unge kom med overall och jag trodde jag skulle dö av ljudet som uppstod när benen gneds mot varandra). 
 
Hoppas på att det försvinner snart annars blir jag orolig för att jag kanske har skadat trumhinnan ändå. 
 
 
Bjuder på en klassisk bild från förra året när jag och Emma fikade eftersom jag är trött efter sjukhuset och ser allmänt skabbig ut i mjukiskläder för att palla ge er nytagna bilder. 
 
Efter sjukhuset passade jag och min ekosuperhörsel på att shoppa julklappar igen (för att få det överstökat innan helgen) och simsalabim var fem klappar till köpta. Nu, efter lite våld, är de även inslagna och jag känner mig lite lagom mallig över att vara hyfsat färdig så tidigt. 
 
En vecka till julafton, vem mer än jag räknar ner dagarna?
 
Yours sincerely invisiblefrog

Through the years - part two

Här följer nu fortsättningen på min korta redovisning av mitt 20 åriga liv. Föregående del slutade med att jag gick ur grundskolan vilket betyder att del två börjar med första året på gymnasiet. Det är faktiskt det enda som kommer idag. Anledningen kan ni läsa längst ner i inlägget. Enjoy (eller inte, I don't give a fuck actually). 

2008, 2009 - Ettan 
 
Hade fortfarande inte riktigt förstått mig på det där med hår när jag den 19 augusti 2008 startade min tre år långa resa på naturlinjen på Mimers Hus i Kungälv. Frasen "språkriktighet är viktigt, man går inte på begravning i shorts!" trycktes in i min hjärna på svensklektioner och matten kunde jag sova mig igenom ett bra betyg på. 
 
 
Fortfarande inte hittat plattången men har åtminstone förstått att det är något rejält märkligt (läs fult) med min lugg och försökt få bort den med hårspännen. Började skriva dikter regelbundet. 
 
 
Gjorde tappra försök med håret och hade ändå tid att hänga med världens bästa Emma och göra pastagratäng, kolla Mamma Mia och hugga största tobleronen ever i småbitar. Klarade av första halvan av gymnasiet rätt bra faktiskt. 
 
 
Fick ett litet helvete några veckor i februari 2009 och funderade starkt på saker man inte får tänka på. Vill ni ha en bättre förklaring? Sure why not.
 
Det hela började med att jag en rast satt på en bänk vid skåpen och läste, vilket jag spenderade de flesta rasterna med, och en äldre tjej och kille närmar sig mig. 
 
De: "Känner du ****** *******?" (killnamn)
Jag: "Äh... ja?"
De: "Han säger att ni knullat!" (här hånflinade de åt mig)
Jag: "Va? Ähhh nej det har vi verkligen inte gjort..." 
 
Det började bli en riktig obehaglig stämning i luften och de fortsatte sitt hånande en liten stund medan jag med darrig röst försökte försvara mig. Jag var nämligen oskuld vid tillfället och att då få ett rykte om mig på det sättet skrämde skiten ur mig. Att överhuvudtaget skriva ner det här gör att jag fylls med obehag. 
 
Tillsist gick de därifrån och jag återgick med skakande händer till min bok. Någon minut senare hörde jag elaka skratt och viskningar från våningen ovanför (skolan är byggd så att den översta våningen har som en slags balkong över den mittersta våningen) mitt skåp och jag kände instinktivt att något var fel. Innan jag hann reagera kastades vatten över mig och min bok uppifrån och skratten blev högre. Med tårar brännande i ögonen kastade jag in min bok i skåpet, sprang till toaletten och försökte desperat torka bort vatten från hår, ansikte och kläder innan lektionen började.

Engångsföreteelse? Think again. Nästa gång satt jag vid samma bord som mina klasskamrater och pluggade kemi i studiehallen (mittendelen av mittersta våningen) och samma känsla av att något var fel slog mig sekunder innan vattnet återigen droppade från mitt hår. Efter den tredje gången, då de gick över till att kasta våta pappersbollar på mig, brast det för mig och jag gick till en lärare som genom en annan lärare äntligen fick slut på det. Något av det värsta jag varit med om, men jag överlevde. För jag var och är starkare än omogna skitungar och deras problem. 
 
 
Fick mycket stöttning av mina vänner men mest från älskade Lovis. Älskar dig <3
 

Lyckades tillsist få insikt om att hår ändå kan se snyggt ut om man anstränger sig. Därför mutade jag min lillasyster Cissi att anstränga sig och åstadkomma något med mitt kråkbo och hon har typ magiska fingrar. Synd att bh-bandet åkt ner. Sabbar perfektionskänslan. 
 
 
 
Tog mig genom första året på gymnasiet och spenderade sen mycket av sommaren i skogen med världens finaste hund. 
 
Har inte riktigt ork att skriva mer nu (det tar musten ur en att berätta känsliga saker) så därför lämnar jag er återigen med en cliffhanger.
 
  • Kommer jag få ordning på mitt hår?
  • Stämmer det att jag var en twilight älskar/galning?
  • Lyckades min mamma få en klänning på Gina Tricot gratis?

Det får du reda på om du orkar vänta på part three. 
 
 
Yours sincerely invisiblefrog
 

Nervös

BU!

Nej förlåt skrämde jag er med min plötsliga närvaro? 
 
Ber om ursäkt för min dåliga uppdatering men jag har ett bra skäl. Eller nja bra och bra, det är ett skäl åtminstone. Lathet tror jag det kallas. I fredags jobbade jag sista dagen innan min tre veckor långa semester och det känns helt okej i nuläget. Inte dött av tristess än men vi får väl se hur det fortskrider. 
 
Igår köpte jag några julklappar och slog in sådär lite halvfult med mycket tejp, gammalt och billigt papper samt trassligt snöre. Tanken som räknas eller hur? Känns rätt bra att ha få köpt några åtminstone så att jag inte behöver panikhandla allt på fredag. 
 
Idag har jag inte åstadkommit mycket mer än att gå upp vid 14:30, duscha och dricka varm choklad med marsmallows. Såna dagar är rätt sköna att ha ibland de med. Framförallt för att hålla morgondagen så långt borta som möjligt. För gissa vad? (Nej jag har inte klippt mig, gammal bild.)
 
 
Imån måste jag ställa väckarklockan ändå. Ska vara på lundby sjukhus 11:40 för att träffa en läkare angående mitt öra och efter lunch göra ett hörseltest. Jag som har en släng av sjukhusfobi är mer än nådigt nervös.
 
Gaaaah. 
 
Vill inte. 
 
Blubbfisk. 
 
Ska fortsätta skjuta upp morgondagen nu. Kanske kommer the en through the years part two ikväll, vi får se. 
 
Yours sincerely invisiblefrog

Lusselelle

Glad Lucia allihopa! 
 
Tillbringar hela dagen och kvällen på jobbet (slutar 22) med glitter i håret och fika och julmat så långt ögat kan nå. Sänder en stor luciakram till er alla i julmörkret. 
 
Julen 2010
 

Yours sincerely invisiblefrog

Gästbloggare för dagen- Emmiis!

Nejmen godkväll alla Grodälskare! Ja men för nu skriver jag ju på Mias blogg! Konstigt det känns att vara inne och skriva på någon annans. Men nu ska jag sluta prata strunt och prata lite om mig själv innan vi kommer till det gottiga! 
Ja jag är då Emma Kristiansen. Nybliven 20 år och även nybliven stammis på systemet.
Har varit bästis med Mia i, puuh.. 7 (?) år nu. Vi lärde känna varandra när jag började i samma klass som henne i sjuan. Vi blev inte vänner förrän i mitten av sjuan men (nästan) sen dess har vi varit oskiljaktiga! 
Vi är väldigt lika men samtidigt olika Mia och jag. Hon är sprallig, rolig och bara bäst, lite som jag faktiskt. 
 
JAG, bor för tillfället i Karlstad med sambon Marcus. Vi har nästan precis flyttat hit och jag studerar nu på Karlstad universitet för att till slut bli lärare! Men både Marcus och jag är ifrån kära Göteborg, så det blir nog att vi flyttar närmare sedan. 
 
På min blogg skriver jag om mitt liv som sambo, student, bästis, syster och dotter. Det är många olika roller och det är väldigt roligt när man tänker på hur olika man är med alla olika personer i sitt liv? Tänk själva efter hur många olika roller ni har och hur ni brukar spela ut de. Jag vet tillexempel att jag kan skratta så jag nästan dör med Marcus, men när jag är med Mia kan jag både skratta och gråta till jag nästan kissar ner mig. 
 
Hoppas att ni kikar in på min blogg och fastnar även där. [email protected] 
 
(hjälp vad stora bilderna blev här!?)
 
Dagen till ära har Mia och jag kommit på en rolig idé, nämligen att vi skriver några frågor var som vi sedan publicerar och svarar på här! Det är en salig blandning av frågor så det kan nog bli spännande eller vad tror ni?! 
 
Här är då Mias frågor till mig + mina svar!

En gång när vi flummade omkring på Stenungsunds torg träffade vi på Andreas (alias nöten) och hans brandmans kompis.Vad hette kompisen? (För bonuspoäng i form av en milkway – vad var det pinsamma samtalsämnet?)

Han hette Henrik vet jag. Rätt snygg för att vara gammal. Hmm vi pratade om sex tror jag..? Och Andreas skilsmässa!

Vilken är din allra bästa egenskap av följande tre: omtänksam, stenen talmudds befriare, kan få alla att skratta en dålig dag?

Hmm kuggfråga. Jag själv tror på stenen talmudds befriare (until I die!

På en skala från ett till tio, hur äckligt är det med senap på muffins?

- Inte värre än senap på muffins! Hade varit äckligare om muffinen var mjuk. Nu var den som knäckebröd eller möjligen som en vägg.

Vad är du mest nöjd över att ha gjort idag?

Jag gick till skolan fastän jag ville sova istället! :D

Vilket var ditt favoritämne i skolan och varför?

- Jag hade två tror jag. Eller tre kanske. Spanska gillade jag. Men jag gillade även svenska (soft) och engelska (soft). Så jag vet inte riktigt!

Vilken lärare var den bästa på högstadiet av följande tre: geten, hänga över axeln när du lagar mat – läraren eller snyggingen som i sjuan bad oss rita idealkroppen naken?

Geten always <3 Tyvärr har jag inget minne av den snyggingen!

Om du fick välja mellan att aldrig mer få se på tv alternativt aldrig mer få läsa en bok, vad skulle du då välja?

Aldrig mer se på tv!

Vilken/vilka har någon gång raserat något av mina älskade cidertorn: Hampus, du, Emanuel eller alla tre?

Alla tre tror jag , ooops. Hahah, fast Hampus var lätt bäst!

Har du någon gång haft rajtan tajtan i havet (alltså, fiskar räknas inte)?

Japp!

Vilken av tre följande aktiviteter var mest pinsam för stunden: när vi flasha BH:n för GP-huset, när vi badade nakna vid midnatt och det kom folk på bryggan eller när du lyckades få banverket att ringa polisen?

Inget av det vad jag minns nu. Gp-huset är ett fett minne, nakenbada är alltid underbart och polisen var bara komiskt! 

Mest pinsamma situationen som uppstått när du har haft rajtan tajtan på?


- Hmm det är nog antingen när Marcus bror bankade i väggen typ 15 gånger eller inne på H&M.

Och tillsist: vilket är ditt favoritminne med mig?

- Ååh det finns ju så många. Vilket av alla ska jag ta? 
Jag har två kategorier; dagarna i Stenungsund och dagarna i Göteborg. 

I Std var det nog när vi sov själva hemma hos dig, lagade mat, bakade och tog nattliga promenader. Det är en av alla underbara gånger! Eller en av promenaderna från mig till dig. Speciellt den gången med klackskorna... HAHAH.

Göteborg är nog gången med GP-huset. Älskade tiden när det var du och jag mot alla ! <3 

 

 

 

Det var nog detta jag hade för denna gången. Men jag finns alltid till hands för er som är uttråkade eller bara intresserade på emmakristiansen.blogspot.com Passar på att göra reklam för mig själv nu! 

 

Puss på dig bästis! Nu ska du få tillbaka din bloggish! 

 

 

Typisk bild från förr!

Gästinlägg på g!

Go' morron go' morron som vi säger i götet.
 
Idag lyckades min handledare att tajma in ett telefonsamtal till mig exakt samtidigt som mitt alarm gick. Skills eller? Ska iväg och jobba och tagga inför tvätten ikväll (yaaaaaaaay) men ni kommer få det roligt ändå! Den alltid så fina Emma http://emmakristiansen.blogspot.com/ ska nämligen gästblogga hos mig ikväll (YAY)! Jag ska ge mig på att gästblogga hos henne och är redan nervös då jag har i snitt 4 läsare per dag och hon någonting på 50 kanske? Ehe. Pressure. 
 
 
Nu måste jag verkligen få upp Johannes så jag kan få bädda min bäddsoffa *hämtar en kavel och lite silvertejp* (mohahaha).
 
Yours sincerely invisiblefrog

Andra advent

Glad andra advent!
 
Idag testade jag att ta på rött läppstift och leka fjortisbloggare. Först ut i dagens inlägg blir en outfitbild gone wrong (med andra ord fail). (Ja jag gör en fjantposé med flit.)
 
 
Sedan försökte jag mig på en "titta jag har hårstrån som har hamnat fel i mina glasögon" - bild. Jag vet, bara ett ljus är tänt men det är för att jag väntar på rätt klockslag att tända ljus nummer två. Duh. 
 
 
Tillsist blev jag lite för ivrig och började flirta med Örjan. 
 
 
Slut på wannabe fjortisbloggare bilder. 
 
Johannes är äntligen tillbaka i götet igen efter att ha varit borta hela helgen och därför bestämde jag mig för att överraska honom med adventsmys hemma hos mig. 
 
 
Det finns pepparkakor och saffransgifflar med men det kan jag inte ta kort på fattar ni väl. De har jag fullt upp att käka på. 
 
Yours sincerely invisiblefrog
 
 

Through the years - part one

Eftersom jag har någon form av idétorka om vad jag ska skriva om (kan ju skriva i detalj om hur jag lyckades moppa in mig i ett hörn men det hade blivit lite väl pinsamt) tänker jag köra någon slags flashback på mitt egna liv. I den här delen (part 1 - duh) kommer jag skriva om mitt liv innan gymnasiet. 
 
1992 - the birth of a frog
Mamma och pappa har berättat att det var en väldigt händelserik födelse. Vid tre tiden på natten den andra maj, när det var en riktig jobbig storm ute, insåg min mor att det inte bara var gaser som tryckte på utan även en liten plutt som tröttnat på att ligga i en trång mage i 9 månader. Med min bror som barnvakt över min storasyster (2 år at the time. Syster alltså, inte bror.) knödde pappa in mamma i framsätet av bilen och försökte sig på att starta åbäket. No freaking way svarade startmotorn och la av. Efter att ha knuffat igång bilen mot en nerförsbacke lyckades pappa på något mirakulöst sätt undvika alla polisbilar i stan då han var tvungen att köra mot rött ljus för att inte vara tvungen att stanna så att skiten fick en chans att lägga av igen. Eller ja en anledning kan också ha varit att det var på håret att jag inte ploppade ut ner på bilmattan där och då. Visade min mamma nåd och ploppade inte ut förrän vi var framme vid Sahlgrenska sjukhus, för just så snäll är jag, och alla på jorden var lyckliga. Min familj var det i alla fall. 
 
 
1993 - 1 år med finklänning och kass bildkvalité
 
 
1995, 1996, 1997 (eller nåt) - chillar med bästa klädstilen på dagis 
Tillbringade dagarna med att få flisor i rumpan av rutschkanan som såg ut som en val (man klev in i stjärten och åkte ut ur munnen), äta maskar, skrämma slag på de mindre barnen, svänga min apa i svansen och leda nästan lyckade rymningsförsök. Bad ass ghetto brud (bodde i Angered så vem är förvånad). 
 
Det här tar så lång tid att jag väljer att snabbspola några år. Under de åren hann jag för övrigt med:
 
  • Misslyckas att tända det tredje ljuset i adventsljusstaken i luciatåget vi hade för föräldrarna på lågstadiet (och bli redigt förbannad över det ska nämnas)
  • Spela Petronella från plaskeby i ett annat uppträdande där min roll egentligen bestod av att dansa runt en jäkla rund sak med paraply och regnkläder på mig
  • Att flytta från götet till Stora Höga och Ucklum
  • Ha 2 katter, 2 fåglar och 1 kanin - alla döda
  • Inse att fotbollsträning är det värsta som finns
  • Bli utelåst x antal gånger
  • Bo granne med kossor (både riktiga och människor)
  • Tappa min bikiniöverdel i havet inför hela klassen i femte klass (andra dagen i nya skolan, jippi)
  • Bli konfirmerad och därigenom bli bästa vän med en som jag tidigare inte alls tyckte om (PUSS PÅ DIG <3)
2007, 2008 - Nian 
 
Hade helt galet freaking roligt med bästis på fregatten, tågstationen och församlingshemmet med kokosbollar, hallonsoda, tjejsnack och flummiga lekar. 
  
 
Med en icke existerande känsla för mode och hår. Fågelbo är ett understatement. Märk väl att jag håller i den tradionsenliga chokladkakan Emma! 
  
 
Lekade fjortis i sommarvärmen. Fatta att jag var bra på teater redan då! Det här är nog den porrigaste bilden på hela den här bloggen. Vet inte om jag ska säga mjau eller skratta så att sprutar snor ur näsan.
 
 
Chilling in Ytterby med kanske tusen skrattanfall. 
  
 
Tog oss igenom hela sista året och överlevde att säga hejdå till vår mentor, klassföreståndare och så kallade lärare Axel (alias geten) utan att grina. 
 
Det får bli slutet på första delen. Vet att ni väntar med spänning på nästa. Yeah right.
 
Yours sincerely invisiblefrog
 
 
 
 

Kan man ha roligare

Pågår för tillfället storstädning hemma hos mig. Är i full gång att plocka i ordning, diska, damma, dammsuga och våttorka. Saknas bara ett par julgardiner att sätta upp så hade jag kunnat bli helnöjd. 
 
2 år gammal bild ftw
 

Återanvänder en gammal favorit bild eftersom den fångar min entusiasm inför städning. Wippideedoo.
 
 
Yours sincerely invsiblefrog

Let it snow

Vaknar upp till det här. 
 
 
Kanske blir någon ordning på den där julkänslan i alla fall. 
 
 
Yours sincerely invisiblefrog

Shopping, Liseberg och köldskador

I fredags träffade jag den alltid så underbara Malin för fika, shopping och tjejsnack. Jag som nästan aldrig shoppar kläder hade med mig en expert och vips blev jag två klänningar rikare och 500 kronor fattigare. 
 
Vero Moda - 199 kr
 
H&M - 299 kr 
(Eftersom jag mitt klantarsel glömde mina förbannade rabattkuponger.)
 
Längst in i pappas klädkammare - 0 kr
(Man fick till och med damm på köpet!)
 

Ska försöka köra stenhårt på julstämning här hemma eftersom allt jag fick från Liseberg idag var:
 
  • Köldskador (jag tar inte ansvar för viss överdrift i användandet av det ordet).
  • En våffla (tack Johannes, pusspuss och annat puttinuttigt par skriver till varandra).
  • Nöjet att fnissa åt att Johannes hade istappar i skägget (som sagt, pusspuss).
  • En vink från Lisebergskaninen (blev helt till mig).
  • Väldigt pinsam tystnad när jag skriker "Hej Henrik!" till en person som tydligen hette Gustav. 
Men julkänsla? Nej det fick jag då banne mig inte! Så den får jag se till att fixa själv. Inleder med tomtebjörnen Örjan här ovanför vars enda uppdrag är att se söt och julig ut. Ett jobb han verkar ta på allvar. 
 
Nu ska jag öppna lucka nummer två i den här saken:
 
 
Yours sincerely invisiblefrog

1:a advent

Glad första advent! 
 
Hur ska ni tillbringa söndagen? Pepparkakor, lussebullar, julmust och adventsljusstakar som gnistrar från lågan av det första ljuset? Eller kommer ni ligga i protest med handen innanför byxlinningen, glo på dåliga tv-serier och rapa ostbågar?
 
Själv ska jag strax iväg till jobbet för en mysig familjegudstjänst med barnkörer, drama och adventsfika. Efter det ska förhoppningsvis jag och Johannes iväg till Jul på Liseberg och mysa (eller ja, jag ska mysa, han kommer förmodligen bara ta en massa bilder). 
 
Jag köpte förresten en grå möss/keps liknande sak med rosett på Åhléns igår, vad tycks?
 
 
Okej den syns inte så bra men man kan i alla fall hinta rosetten. Inte illa pinkat må jag själv säga. Me gusta.
 
Yours sincerely invisiblefrog
 
 

RSS 2.0