Farts. Don't laugh. This is serious business.

Jag vet inte om jag försöker skapa en ny trend. "Blogga en gång i månaden och tillbringa resten av tiden med att ha fistennis med hunden". I vilket fall som helst är det just det jag håller på med. Kan avslöja att just nu leder hunden rätt så överlägset, men jag kammade hem poängen igår. 
 
Random pic från Johannes spindelkällare lägenhet. 
 
När jag inte släpper mig så försöker jag slappa så mycket jag bara kan innan skolan börjar. Kom in på mitt första val på GU så jag är sådär lite lagom glad. Eller kanske väldigt glad. Eller ja kanske väldigt superduperultra glad. 
 
 
Grundlärarprogrammet med inriktning mot arbete i fritidshem, inriktning musik. Säg det snabbt några gånger! Varje person jag berättat det för har stått med ett fånigt leende och sagt "grattis... vad sa du att det var nu igen?". Har redan köpt litteratur till första kursen, vadå desperat? Rejäl skillnad mot mina gamla böcker från Chalmers om man säger så. 
 
Jag har förresten umgåtts med den alldeles förträffliga damen Emma, som fortfarande inte fyllt 21! [email protected]! Ni hittar hennes fisblogg här: http://www.nattstad.se/emmakristiansen
 
 
För tillfället är min familj i Turkland och blir svettiga så jag har den glamourösa uppgiften att ta hand om djuren. Började morgonen med att torka upp kattspya, fortsatte med hundskit och snart ska jag iväg och bli ihjälbiten av undulaten. Jag misstänker starkt att familjens undulat (Hugo... eller ja Hugo II) är schizofren. Ena sekunden älskar han mig och andra sekunden vill han kapa av mig fingret. 
 
 
 
Smell you later. Eller ja ni lär känna min doft i alla fall när finalen i fistennis drar igång! Wish me luck! 
 
 
Yours sincerely invisiblefrog

RSS 2.0