Mysdag med Emma

Klantade mig bigtime i helgen så fick panikåka till ett ställe och fixa en sak. Undebara Emma var med och tur det för annars hade jag aldrig hittat! 


Efter detta lilla ärende (nu är ni nyfikna på vad det var eller hur?) drog vi iväg till stadsbiblioteket och jag fick nästan hjärtattack i de många trapporna, så tränad är jag. 


Efteråt insåg vi att, hallå vi är hungriga. Snabbt som attan innan vi skulle dö av hunger försvann vi in på Coop en stund och kom ut med 6 chokladbollar, 4 vaniljgrejer (don't remember the name), hallonsoda och varsitt bröd (vad, man vill ju vara nyttig liksom?) och sedan kasta oss på bussen hem till min nya lägenhet. 


Ännu en gång kom kommentaren "HAR DU INGET TOAPAPPER?" vilket gör att det känns som att det är viktigaste att införskaffa.


Därefter blev det balkongmys med tjöt och Coop varor, och sedan träffade vi på filuren Henke som jag seriöst nog inte träffat på ett år. Roligt! Eftersom bussresan hem skulle vara så otroligt jobbiga 15 minuter drog alla in på Netto och köpte godis (jisses asså... börjar snart skämmas över mig själv).


Nu är jag hemma efter att fått vänta på diverse bussar och tydligen ska vi äta tacos idag enligt älskling. Hm. Jag är inte hungrig. Undra varför. 



Bör tilläggas att gårdagens middag för mig blev en glass, en bit kladdkaka och en halv påse ostbollar. 


Påminn mig om att aldrig kalla min blogg för hälsoblogg. 


Läs förresten Emmas grymma blogg! http://emmakristiansen.blogg.se/



Bild från förra året tror jag. Donken ftw!


Yours sincerely invisiblefrog

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0